„hírek” AGRO CS

VITALITY KOMPLEX

Az élet vize a növényeknek

A 2011-es év elején mutatta be a piacon az AGRO CS HUNGARY Kft. új termékét Vitality Komplex néven. Amint a neve is elárulja, a termék lényege, hogy erősíti a növények vitalitását, de nem csupán egy összetevő, hanem több hatóanyag együttesének hatására. Ezen hatóanyagokat a természet ihlette. Jelenleg több olyan újdonság jelenik meg piacunkon, amelyek természetes összetevőkre alapozzák hatásukat. A Vitality Komplex is ilyen természetes anyagokat tartalmaz.

Ami azonban megkülönbözteti a piacon lévő többi terméktől az, hogy a Vitality Komplex a természetes összetevők csoportját foglalja magába és ezzel sokszorozza hatásukat.

Mi mindent tartalmaz tehát a Vitality Komplex? A Vitality Komplex alapját azon természetes enzimek képezik, amelyek az Eisenia foetida nemzetségéből származó kaliforniai gilisztákban találhatók. Az enzimek kedvező hatással vannak a talajban lejátszódó biológiai folyamatokra és jótékonyan hatnak a növény szötekben is. Használata után jobban fejlődik a növény gyökérrendszere és a zöld részek is. A Vitality Komplex következő hatásos összetevői a huminsavak, amelyek egyszerűen fogalmazva felelősek a humusz képződéséért a talajban. Harmadik hatásos összetevői a nyomelemek és alaptápanyagok – nitrogén, foszfor, kálium. Ezek a növény számára legkönyebben felvehető formában jelennek meg.

Az enzimeknek, huminsavaknak és nyomelemeknek számos hatása ismert, de a legfontosabbak közé tartozik a növény jobb tápanyagfelvétele, a növények vitalitásának és növekedésének megújulása, a növények vitalitásának és stresszellenállóképességének (szárazság, fagy, nedvesség, stb.) növelése, a növények regenerálódása a betegségek és kártevők eltávolítása után. A Vitality Komplex előnye az egyszerű használat öntözővíz formájában (15 ml VK/1 l víz), valamint levélre permetezéssel (15 ml VK/1,5 l víz). Széles körű felhasználhatósága általánosan használható termékké teszi a kiskereskedő és profi termelő részére egyaránt. A termék használható virágokra, díszbokrokra és fákra, zöldségre és aprógyümölcsre egyaránt. A termelők számára meggyőző érv lehet, hogy növeli a termés vitamin C tartalmát, valamint pozitívan hat a termés nagyságára és ízére.

Több termesztő is pozitívan értékelte a Vitality Komplex használatát:

Jan Miserovský, kertészet Machová – nagyon pozitívan értékeli a Vitality Komplex hatását a termesztett zöldségek és balkonnövények levélre permetezésénél. A növények erős növekedéssel és egészséges, élénk színükkel és erős gyökérrendszerrel reagáltak. Nagyon jó hatásának tartja továbbá a betegségekkel, penésszel szembeni ellenállóképességét. Ezzel csökken a növényvédőszerek szükséges használatának száma is.

Miroslav Podloucký, kertészet Hranice na Moravě – pozitívan értékeli a Vitality Komplex hatóidejét a zöldségpalántáknál. Öntözés után rövid időn belül színeződéssel reagáltak a paradicsomplánták, a növények is megváltoztatták színüklet, megújult zöld színük a részlegesen sárgas leveleken.

Jana Lysková, kertészet Třinec – igazolta a VITALITY KOMPLEX hatását a zöldségpalánták ültetésénél, a palánták az ültetést követően meg-erősödtek, szép erős a színe és az új hajtások, hasonlóan pozitívan értékeli a növények egészégi állapotát.

Michal Kubíček, kertészet Prostějov – pozitívan értékeli nagyon erős hatását a konténerekben termeszetett dísznövényeknél, a károsodott növények a használat után gyorsan regenerálódnak, gyorsan nőnek. Egyúttal Kubíček úr igazolja a Vitality Komplex remek hatását a pelargóniák konténerekbe való kiültetésénél. A VITALITY KOMPLEX öntözéssel és levélre permetezéssel is alkalmazta. A növények három hét után erős növekedést mutattak.

Az efféle pozitív visszajelzéseknek nagyon orulunk és bízunk abban, hogy a többi termesztő, aki a Vitality Komplexet kipróbálta hasonló képpen elégedett lesz és igazolja ezt a hatást. Végülis a termék legjobb reklámja az elégedett vevő és meg vagyok győződve arról, hogy ez a termék nemcsak a reklámnak köszönheti majd ismertségét, hanem tényleges eredmények fognak állni mögötte.

Ing. Roman Paťava

Ezt a cikket a Hírek alá sorolták. Könyvjelző Állandó link.

4 hozzászólás VITALITY KOMPLEX

 1. szegedi gabriella mondja:

  Voltam a 2011-es virág kiállításon és ott kaptam egy pár tasakkal ,és kipróbáltam.A legnagyobb meglepetésemre nagyon bevált.!Olyan virágom is beindult a fejlődésnek amiről           már le is mondtam.Szeretnék még ebből a csoda szerből de sehol sem kapok.Kérem írják meg nekem hogy hol kapható ez a csodaszer.Előre is köszönöm.

 2. Tóth Szilvia mondja:

  Kedves Gabriella, örülünk, hogy termékünk elnyerte az ön és növényei tetszését. A terméket 0,5 l és 1 l kiszerelésben kapható az Oázis Kertészetekben. Ha esetleg megmondaná Magyarország melyik részén él, tudnék pontos kertészetet javasolni. 
  üdvözlettel
  Tóth Szilvia 
  marketing menedzser

 3. Varga Martha mondja:

  Most fogok előszőr hasznalni a Vitality, meg annyi szeretnem tudni hogy mielyen sürüen kell adagolni. Elöre köszönöm,
  Martha

 4. Nagy Szabina mondja:

  Kedves Mártha, 
  a Vitality Komplex használata 1x 14 naponta ajánlott. Felhasználható öntözővíz formájában – 15ml / 1l vízhez illetve permet formájában – 15ml / 1,5l vízhez.
  üdv. Nagy Szabina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük