„...tegyék velünk szebbé a világot” AGRO CS

Vállalatunkról

Hosszú távon sikeresen működő vállalat vagyunk, mely fontosnak tartja nemcsak jó hírnevének megőrzését, de a dolgozóival, ügyfeleivel ápolt harmonikus kapcsolatokat is. Szeretnénk, ha termékeink szebbé tennék környezetüket.

Ing. Vladimír Mužila, ügyvezető igazgató

Vállalatunk 1999-es évtől kezdte meg az AGRO CS termékek forgalmazását a magyarországi piacon. Termékeink pozitív fogadtatásának és az értékesítési hálózat gyors bővülésének köszönhetően alakult meg 2000-ben a csehországi AGRO CS Rt. leányvállalata az AGRO CS HUNGARY Kft. A salgótarjáni székhelyű vállalat gyártási és logisztikai hátteréül a szlovákiai leányvállalat az AGRO CS Slovakia Rt. szolgál.

Az anyavállalat az AGRO CS Rt. a tőzeg alapú virágföldek és egyéb termékek egyik legjelentősebb gyártója. Litvániában lévő saját tőzegbányákból állandó nyersanyag utánpótlással rendelkezik.

Az AGRO CS HUNGARY Kft. kínálata igazán széles: földkeverékek, tápoldatok, kristályos szerkezetű, szerves,  és ásványi, valamint hosszú hatástartamú  műtrágyák, dekorációs termékek, fűmagkeverékek és gyeptrágyák. HOBBY  termékcsaládok: AGRO, FLORIA, NATURA, KRISTALON.

PROFI kínálatunk a kert- és parképítéshez, futball- és golfpályák megvalósításához, valamint zöldség- gomba- és dísznövény termesztőknek ajánl termékeket.

Napjainkra cégünk országos lefedettséggel rendelkező céggé nőtte ki magát.

Mindezen pozitív mutatók jó előfeltételei annak, hogy az AGRO CS HUNGARY Kft. továbbra is növekvő gazdasági eredményeket és állandó ekonómiai növekedést mutasson, valamint minőségi termékeket gyártson.

A hozzászóllások le vannak tiltva.