„AGRO” AGRO CS

AGRO

A legnépesebb termékcsalád – földkeverékek, műtrágyák, fűmagkeverékek és kiegészítő termékek sorát tartalmazza.

Tekintse meg termékeinket:

Termékcsaládok

Kategóriák

Virágföldek

Virágföldek
A virágföldek több tőzegfajta, érett kéreghumusz, homok, agyag, műtrágyák és egyéb speciális összetevők hozzáadásával készülnek. Az egyes földkeverékek összetevőik mennyiségében, arányában és a speciális adalékanyagok jelenlétében különböznek.

Ásványi műtrágyák

Ásványi műtrágyák
Az ásványi műtrágyák ipari nitrogénműtrágyákból gyártottak, mint.pl nitrogéntartalmúak, magnéziumtartalmúak, káliumtartalmúak vagy foszfortartalmúak. Aszerint osszuk, őket, hogy egy vagy több alaptápanyagot (N, P, K, Ca, Mg) vagy esetleg mikroelemeket (nyomelemeket) tartalmaznak.

Szerves műtrágyák

Szerves műtrágyák
A szerves trágyák kémiai öszetevők nélkül gondoskodnak a talaj termőképességéről, javítják szerkezetét anélkül, hogy károsítanák környezetünk és egészségünk.

Gyep program

Gyep program
Gyepprogram – a fűkeverékek minden vásárló igényét kilégítik. Díszgyep kialakításához használjunk minősített fűkeverékeket, melyek minőségi, jól növő fűfajtákat tartalmaznak. Cégünk által használt fűkeverékek gyorsan nőnek, egyenletes, élénk színű gyepfelületet képeznek és jól viselik a terhelést.

Dekorációs termékek

Dekorációs termékek
Dekorációs termékek dekoratív természetes alapanyagú termékek. Különböző tűlevelű fák  kérgéből gyártva a dekorációs termék fajtája és színe szerint.

Kiegészítő termékek

Kiegészítő termékek
Egyszerűen alkalmazható műtrágya rudacskák és levélfény a növények leveleinek szépítésére.