„FLORIA” AGRO CS

FLORIA

A FLORIA® termékek a válogatott nyersanyagoknak és különleges összetevőknek köszönhetően kiváló minőségűek. Különlegességüket az olyan összetevők adják, mint például a kókuszrost és a PERLIT a virágföldekben, az AQUA Cell® a tápoldatokban, a GUANO természetes eredetű trágya a szerves és ásványi trágyában, valamint további egyedi összetevők.

Tekintse meg termékeinket:

Termékcsaládok

Kategóriák

FLORIA Balkonláda tartó

FLORIA Balkonláda tartó
Öntözőrendszerű balkonládák – előnyük a térfogatuk és a gazdag tartozék + a bónusz 40 g MULTICOTE 6M műtrágya.

Kristályos szerkezetű műtrágyák

Kristályos szerkezetű műtrágyák

A kristályos szerkezetű műtrágyák kiváló minőségű vízben oldódó műtrágyák olyan növények számára, melyeknek nagy mennyiségű gyorsan felfehető tápanyagokra van szükségük.

Hosszanható műtrágyák

Hosszanható műtrágyák

Hosszanható műtrágyák inteligens műtrágyák, a növényeket 6 hónapon át látják el tápanyagokkal olyan mennyiségben, melyek megfelelnek a növények igényeinek és biztosítják egyenletes és egészséges fejlődésüket.

Dekorációs termékek

Dekorációs termékek

Dekorációs termékek dekoratív természetes alapanyagú termékek. Különböző tűlevelű fák  kérgéből gyártva a dekorációs termék fajtája és színe szerint.

Gyep program

Gyep program
Gyepprogram – a fűkeverékek minden vásárló igényét kilégítik. Díszgyep kialakításához használjunk minősített fűkeverékeket, melyek minőségi, jól növő fűfajtákat tartalmaznak. Cégünk által használt fűkeverékek gyorsan nőnek, egyenletes, élénk színű gyepfelületet képeznek és jól viselik a terhelést.