„Tanácsadás” AGRO CS

SzarvasmarhatrágyaAz őszi szezon kezdetével tudnunk kell, hogy a kertnek a vegetációs idő után pihennie kell.  A következő szezon előtt ajánljuk elvégezni az őszi trágyázást. Ez egy fontos alap a jövő évi gazdag aratáshoz.

Ne feledje, hogy a szezonban használt műtrágyákat nyugodtan elteheti a következő szezonra. Az őszi trágyázáshoz olyan trágyákat kell használni, amelyek optimális összetételűek és felkészíthetik a növényeket az elkövetkező időszakra (alacsonyabb hőmérséklet, kevesebb fény). A talaj őszi trágyázásához az évek óta bevált AGRO Szarvasmarhatrágyát javasoljuk.

Az AGRO Szarvasmarhatrágya ideális választás a biotermesztéshez.  Alkalmazása után megkezdődnek a talajban végbemenő mikrobiális tevékenységeket. Az alaptápanyagok tartalmának köszönhetően növeli a humusz arányát és ezáltal a talaj termékenységét, ami nagyon fontos a következő szezon elején.

Az AGRO Szarvasmarhatrágya a hagyományos trágyázás és a modern felhasználás innovatív kombinációja. Összetételének köszönhetően az alkalmazása nagyon egyszerű, és nemcsak a zöldség- és gyümölcstermelők, hanem a növénytermesztők és a szőlőtermesztők számára is nagyon népszerű.

AGRO Szarvasmarhatrágya 40l

  • aktiválja a talaj mikrobiális tevékenységét
  • tápanyagokat juttatt a talajba és javítja a szerkezetét
  • egyszerű alkalmazás
  • zöldségek, mezőgazdasági kultúrák és gyümölcsfák alaptrágyázására
  • alkalmazás tavaszi és őszi trágyázáshoz
  • adagolás: 10 l műtrágya kb.3,5 m² területre elegendő

Ezt a cikket a Home, Tanácsadás alá sorolták. Könyvjelző Állandó link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük