„Hírek” AGRO CS

Teljes gőzzel üzemel a fehéroroszországi AGRO CS tőzegkitermelés2015 végén az AGRO CS vállalat egy nagy területű tőzeglápot vásárolt Fehéroroszországban.
Képzeljünk el egy 1000 futballpálya nagyságú területet. Pont ekkora az AGRO CS tulajdonában lévő fehéroroszországi tőzegláp területe. Formálisan a tőzegláp több részre (blokkra) oszlik. Az 1-es blokk (550 ha), 2-es blokk (220 ha) és a 3-as blokk (340 ha). A tőzegláp mélysége változó. A külső részein 3 méter, a központi részeken akár 6,5 méter is lehet.

A gyártó üzem, mely a 2.blokkban található, teljesen új építésű és az AGRO CS mérnöki részlegének műhelyéből származó, tőzeg és földkeverékek feldologzására alkalmas kiváló minőségű technológiai berendezésekkel van felszerelve. A terület továbbá új úthálózattal rendelekezik, ami lehetővé teszi a kivont tőzeg hatékony elszállítását a tőzeglápról közvetlenül a gyártó üzemhez, ahol a legfejlettebb technológiák segítségével a kitermelt tőzeg válogatásra és feldolgozásra kerül.(pl. keskeny nyomtávú vasút,kijelölt hely, ahol a tőzeget lerakják a vagonokról, csillag alakú,két nagy Big bála prés, automatikus keverő és csomagoló vonal).A modern csomagoló technológia teljesen automatizált. Sokoldalúságának köszönhetően a kivont és feldolgozott tőzeg és földkeverék 50 l és 225 l közötti nagyságú zsákokba, továbbá 4-6 m3-es big bálákba csomagolható.

Ez a nagy befektetés az AGRO CS vállalatot a tőzeget és virágföldet gyártó vállalatok európai elitjébe emeli.
Ha Ön földkeverékeinkből vagy tőzegünkből vásárol, lehetséges, hogy előállításukra már a kiváló minőségű fehéroroszországi tőzeget használtuk, mely az AGRO CS új üzemében lett kitermelve.

Ezt a cikket a Hírek alá sorolták. Könyvjelző Állandó link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük