„hírek” AGRO CS

A 18. Hortus Hungaricus kiállításon

Az AGRO CS HUNGARY Kft. A Hortus Hungaricus kiállításon.

A 18. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár — tekintettel a megnövekedett területigényre — új helyszínen, a budapesti SYMA csarnokban került megrendezésre 2011.szeptember 23. És 25.között. A kiállításon az előző évek bevett gyakorlatához híven idén is részt vett cégünk az AGRO CS HUNGARY Kft.

Az 50m² alapterületű standunon cégünk néhány fő termékére és termékcsoportjára fektetett hangsúlyt. Bemutatásra került cégünk 2011.évi újdonsága a VITALITY KOMPLEX, mely „Élet vize a növényeknek“! Ez a termékünk nem egyszerű tápoldat, hanem olyan összetevőket tartalmazó vitamin adag, mely elősegíti a növények, virágok virágzását és terméshozamát. A VITALITY KOMPLEX két kiszerelésben kapható hobby kertészek és profi termelők részére.

A kiállítást látogatók kedvece volt  az orchidea termékcsoportunk, mely tartalmaz FLORIA Virágföldet orchideára, levéltápot orchideára, orchidea rudacskákat, valamint AGRO Tápoldatot orchideára.

Ezen kívül cégünk bemutatta gyepszőnyegekkel és tetőkerti földkeverékekkel foglalkozó programját.

A 18. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár ebben az évben is elnyerte a látogatók és résztvevők tetszését és egy év múlva szeretettel visszavár minden kedves érdeklődőt.

  

Ezt a cikket a Hírek alá sorolták. Könyvjelző Állandó link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük