„Hírek” AGRO CS

Az AGRO CS HUNGARY Kft. a Hortus Hungaricus kiállításon

A 19. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár a múlt hétvégén szeptember.21. és 23. között került megrendezésre, ebben az évben ismét régi helyszínén, a szigetszentmiklósi Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon. A kiállításon idén is részt vett cégünk az AGRO CS HUNGARY Kft.

Standunkat a kiállítás fő csarnokában építettük fel, melynek fő feladata az volt, hogy elárulja a látogatóknak A sikeres termesztés titkát. A sikeres termesztés titka cégünk olyan egyedi termékeiben rejlik, mint a speciális összetételű AGRO virágföldek, a kristályos szerkezetű, 100 %-an oldódó és nagyon kedvelt Kristalon műtrágyák, a növény vitalitását biztosító Vitality komplex és a bio termesztésre is alkalmas Symfónia, mely tápoldat, levélfény és növényvédőszer is egyben.

50 m2 –es kiállítóterületünkön továbbá bemutattuk, hogyan létesíthetünk szép és ökológiai szempontból fontos tetőkertet, valamint a közönség megismerhette az ezévi újdonságainkat, mint például az új vakondriasztó hatással rendelkező gyeptrágyát.

Ízelítőül tekintsenek meg néhány fényképet!

Ezt a cikket a Hírek alá sorolták. Könyvjelző Állandó link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük