„Hírek” AGRO CS

A növények élet vize

Megtalálni Tündérországot, mely a népmesék szerint az élet vize forrását rejtegeti, nem egyszerű feladat. Az emberiség hosszú idők során nem fedezte fel e titok nyitját. A növények világában azonban eljött a világosság ideje. Speciális összetevőkből készített növényi készítmény olyan tulajdonságokkal bírnak, melyek sikeresen helyettesítik az éltető víz képességeit.

AGRO Vitality Komplex FORTE 0,5lA talaj egyik alaptulajdonsága a megújjulás, melyre az emberek sokszor nem fordítanak kellő figyelmet. Fontos, hogy a talaj regeneráló képességét támogassuk, és nem csak a neki köszönhető termést élvezzük ki. Próbáljunk odafigyelni a megelőzésre, melynek az alapszabálya a védelem. A talaj sok megpróbáltatásnak van kitéve. Folyamatosan fennál  a pusztulás, erózió és az elsavasodás veszélye. Fontos, hogy megőrizzük a talaj természetes szerkezetét, próbáljuk megtartani az élővilágát és pótoljuk az elvesztett makro – és mikroelemeit. Ezért ügyeljünk a trágyázásra.
Az alapszabályok betartásával kellőképpen elkészítjük a megfelelő terepet a növényeknek, melyek többsége a talajból él.

Ha elegendő figyelmet szenteltünk a talajnak, próbáljunk ügyelni a növény tápanyag bevitelére. Ebben kitűnő segédünk lehet egy speciálisan kifejlesztett készítmény. A  Vitality Komplex készítményünket korszerűsítettük és egy hatékonyabb változatát fejlesztettük ki. A Vitality Komplex forte koncentráltabb formában tartalmazza a kaliforniai giliszták emésztőrendszeréből származó enzimeket és stimulánsokat, melyek gyorsítják a tápanyagok szállítását a talajból a növénybe, valamint a növényben zajló folyamatokat.
Így a növénynek megerősödik gyökérrendszere és könnyebben felveszi a talajból a tápanyagokat. A nagyobb menyiségű humin- és fulvosavak csökkentik a talaj kimerülését, előteremtik a humuszképződés feltételeit és elérhetővé teszik a tápanyagokat a növények számára. A készítmény fontos mikroelemeket tartalmaz, melyek hatása egyezik a vitaminok hatásával az emberi szervezetre. Az egyszerű és gyors alkalmazása – levélre permetezéssel, megkönnyíti használatát és a tápanyagok felvételét. Alkalmas a gyenge, elhanyagolt növényekre és gyorsítja a betegségek és kártevők által súlytott növények regenerációját. Egyedi összetevőinek köszönhetően olyan hatással van a növényekre mint az oly régtől ismert élet vize!

Ezt a cikket a Hírek alá sorolták. Könyvjelző Állandó link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük