„Tanácsadás” AGRO CS

A leanderek gondozása saját körülmények közöttA nyári vakáció során a tengerparti területeken utazva lehetősége van arra, hogy sok szép virágot, köztük leandereket (Nerium Oleander) is láthasson. De nem mindenki tudja, hogy ezek a gyönyörű virágok sikeresen termeszthetőek kertünkben is. Néhány szabály követésével a leanderek is szépen fognak virágozni otthoni körülmények között és kertünk dísze lesz.

Megfelelő helymeghatározás

A leanderek szeretik a napot és ehhez kell igazítani az elhelyezésüket is. A megfelelő hely kiválasztása még gazdagabb virágzást tud biztosítani.

Elegendő öntözés

Ezt a fontos lépést semmilyen módon nem szabad alábecsülni. Ideális esetben a leandereket reggel vagy este kell öntözni, ha már nincs “éles” napsugárzás veszély.

A leanderek táplálása

A változó éghajlati viszonyok és a leanderek termesztésének lehetősége miatt termékcsaládunkban egy speciális folyékony műtrágya is szerepel a leanderek számára.

AGRO Leanderek és egyéb virágzó cserjék tápoldat 1l

Összetétel NPK: 4-5-6

  • A leanderek és egyéb virágzó cserjék egészséges fejlődéséhez, gazdag virágzásához és a virágzás idejének meghosszabbításához
  • A tápoldatot öntözéssel alkalmazzuk
  • Alkalmas leanderek és egyéb virágzó cserjék (murvafürt, hibiszkusz, aranyeső, csattanó maszlag, bazsarózsa, orgona, bangita és egyéb) tápoldatozására

Ezt a cikket a Tanácsadás alá sorolták. Könyvjelző Állandó link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük