„FLORIA” AGRO CS

FLORIA

A FLORIA® termékek a válogatott nyersanyagoknak és különleges összetevőknek köszönhetően kiváló minőségűek. Különlegességüket az olyan összetevők adják, mint például a kókuszrost és a PERLIT a virágföldekben, az AQUA Cell® a tápoldatokban, a GUANO természetes eredetű trágya a szerves és ásványi trágyában, valamint további egyedi összetevők.

Tekintse meg termékeinket:

Termékcsaládok

Kategóriák

Virágföldek

Virágföldek

A virágföldek több tőzegfajta, érett kéreghumusz, homok, agyag, műtrágyák és egyéb speciális összetevők hozzáadásával készülnek. Az egyes földkeverékek összetevőik mennyiségében, arányában és a speciális adalékanyagok jelenlétében különböznek.

Balkonládák

Balkonládák

Öntözőrendszerű balkonládák – előnyük a térfogatuk és a gazdag tartozék + a bónusz 40 g MULTICOTE 6M műtrágya.

Kristályos szerkezetű műtrágyák

Kristályos szerkezetű műtrágyák

A kristályos szerkezetű műtrágyák kiváló minőségű vízben oldódó műtrágyák olyan növények számára, melyeknek nagy mennyiségű gyorsan felfehető tápanyagokra van szükségük.

Tápoldatok

Tápoldatok

A tápoldatok olyan összetevőket tartalmaznak, melyek a növényeknek és a talajnak megadják a szükséges alaptápanyagokat, elsősorban a nitrogént, foszfort és káliumot.

Szerves és ásványi műtrágyák

Szerves és ásványi műtrágyák

Szerves és ásványi trágyák a szerves anyagok és tápanyagok ideális forrása. A talajba az ásványi anyagokon kívül szerves anyagokat is juttatnak, melyek aktiválják a talaj mikroflóráját.

Hosszanható műtrágyák

Hosszanható műtrágyák

Hosszanható műtrágyák inteligens műtrágyák, a növényeket 6 hónapon át látják el tápanyagokkal olyan mennyiségben, melyek megfelelnek a növények igényeinek és biztosítják egyenletes és egészséges fejlődésüket.

Dekorációs termékek

Dekorációs termékek

Dekorációs termékek dekoratív természetes alapanyagú termékek. Különböző tűlevelű fák  kérgéből gyártva a dekorációs termék fajtája és színe szerint.

Gyep program

Gyep program

Gyepprogram – a fűkeverékek minden vásárló igényét kilégítik. Díszgyep kialakításához használjunk minősített fűkeverékeket, melyek minőségi, jól növő fűfajtákat tartalmaznak. Cégünk által használt fűkeverékek gyorsan nőnek, egyenletes, élénk színű gyepfelületet képeznek és jól viselik a terhelést.

Balkonláda tartó

Balkonláda tartó
  • egyedi, egyszerű és hatékony módja a balkonláda rögzítésének
  • fúrás nélkül!
  • minden fajta balkonládához
  • beállítható hosszúság 55-105 cm és 95-185 cm