„AGRO” AGRO CS

AGRO

A legnépesebb termékcsalád – földkeverékek, műtrágyák, fűmagkeverékek és kiegészítő termékek sorát tartalmazza.

Tekintse meg termékeinket:

Termékcsaládok

Kategóriák

Virágföldek

Virágföldek

A virágföldek több tőzegfajta, érett kéreghumusz, homok, agyag, műtrágyák és egyéb speciális összetevők hozzáadásával készülnek. Az egyes földkeverékek összetevőik mennyiségében, arányában és a speciális adalékanyagok jelenlétében különböznek.

Vitality Komplex

Vitality Komplex

A Vitality Komplex egyedülálló összetétele erősíti a növény immunitását. A giliszták által létrehozott természetes anyagú tartalom – növekedési enzimek és humuszos összetevők – gyorsítják a tápanyagszállítást a talaj és a növény között és a vegetációs folyamatokat a növényekben. Használatát követően gyors növekedésnek indulnak a növény zöld részei és gyökérrendszere.

Tápoldatok

Tápoldatok

A tápoldatok olyan összetevőket tartalmaznak, melyek a növényeknek és a talajnak megadják a szükséges alaptápanyagokat, elsősorban a nitrogént, foszfort és káliumot.

Ásványi műtrágyák

Ásványi műtrágyák

Az ásványi műtrágyák ipari nitrogénműtrágyákból gyártottak, mint.pl nitrogéntartalmúak, magnéziumtartalmúak, káliumtartalmúak vagy foszfortartalmúak. Aszerint osszuk, őket, hogy egy vagy több alaptápanyagot (N, P, K, Ca, Mg) vagy esetleg mikroelemeket (nyomelemeket) tartalmaznak.

Szerves műtrágyák

Szerves műtrágyák

A szerves trágyák kémiai öszetevők nélkül gondoskodnak a talaj termőképességéről, javítják szerkezetét anélkül, hogy károsítanák környezetünk és egészségünk.

Szerves és ásványi műtrágyák

Szerves és ásványi műtrágyák

Szerves és ásványi trágyák a szerves anyagok és tápanyagok ideális forrása. A talajba az ásványi anyagokon kívül szerves anyagokat is juttatnak, melyek aktiválják a talaj mikroflóráját.

Gyep program

Gyep program

Gyepprogram – a fűkeverékek minden vásárló igényét kilégítik. Díszgyep kialakításához használjunk minősített fűkeverékeket, melyek minőségi, jól növő fűfajtákat tartalmaznak. Cégünk által használt fűkeverékek gyorsan nőnek, egyenletes, élénk színű gyepfelületet képeznek és jól viselik a terhelést.

Dekorációs termékek

Dekorációs termékek

Dekorációs termékek dekoratív természetes alapanyagú termékek. Különböző tűlevelű fák  kérgéből gyártva a dekorációs termék fajtája és színe szerint.

Kiegészítő termékek

Kiegészítő termékek

Egyszerűen alkalmazható műtrágya rudacskák és levélfény a növények leveleinek szépítésére.